Om oss

Chandla är Sveriges liveshoppingkanal! Om du vill växa tillsammans med oss som showvärd där vi bygger dina sociala medier eller leverantör där vi bygger ditt varumärke är det nu marknadsfönstret är öppet.

Det här är Liveshopping
Liveshopping är ett modernt “TV-shop” eller en interaktiv webbutik med rörlig bild där du kan ställa frågor och handla live i mobilen.
Liveshopping började i Kina och är nu ungefär 20%  av E-handeln där. Idag omsätter liveshopping 171 Miljarder USD per år i Kina. I Sverige och Europa är liveshopping relativt nytt. (Siffrorna kommer från McKinsey Digital 21 juli 2021).

Är du showvärd eller leverantör är det nu du ska hänga med Chandla 

Trenden är tydlig och inom några år kommer en traditionell E-handel med bilder och text kännas endimensionell. Framtiden är interaktiv och vi kommer handla av de personer vi litar på. Precis som i en fysisk butik fast i mobilen – från vilken plats som helst och vid vilken tidpunkt som helst. Marknadsfönstret för en liveshoppingkanal är öppet! Chandla är Sveriges liveshoppingkanal! Till en början nationellt men på sikt även internationellt.

Chandla bidrar till färre returer av varor
Returer är ett jätteproblem inom E-handel. Det finns stora E-handlare där 40% a varorna skickas tillbaka på grund av felköp. Hos Chandla får deltagarna produkterna demade och kan ställa frågor på  samma sätt som i en fysisk butik. Därmed får kunderna en bättre köpresa vilket leder till färre returer och därmed färre frakter och minskade utsläpp av koldioxid.
 

Teamet bakom Chandla
Vi har byggt ett team med kompetens inom TV,  E-handel, direktförsäljning och digital marknadsföring kombinerat med bra record på entreprenörskap. Dessutom har vi rådgivare i Kina. 

Chandla
söker moderna leverantörer

Vill ditt företag sälja produkter med era egna varumärken tillsammans med oss? Vi blir er nya ÅF och jobbar med ett begränsat antal varumärken i varje produktsegment. 

Chandla söker showvärdar i hela landet

Under Lediga tjänster här på hemsidan finns mer information.