Lediga tjänster

Visst är det jobbigt att hitta betalda samarbeten till dina sociala medier? Vi hjälper dig och du får gratis utbildning till showvärd på Chandla.

Vilka härliga varumärken inom dina intresseområden skulle du vilja representera på dina konton på sociala medier? Vi hjälper dig och samarbetet går till såhär:

Du gör betalda inlägg på ditt konto tillsammans med varumärkena, utbildas till showvärd och sänder liveshoppingträffar hemifrån kvällstid där du säljer produkterna du marknadsför.

Liveshopping innebär att vi umgås live i mobilen där produkter visas samtidigt som deltagarna kan ställa frågor i en chatt och shoppa direkt på skärmen. Som i en butik på stan fast i mobilen helt enkelt!

Du får fast ersättning plus provision.

Låter det intressant? Besök en av våra inspelade shower här för att se hur våra showvärdar jobbar. Spela sedan in en kort video med din mobil där “du är showvärd på Chandla “. Skicka sedan in videon här nedan så återkommer vi med besked om du gått vidare inom en vecka.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor så mailar du till info@chandla.se

 

Du deltar i Chandla liveshopping i mobil eller dator. Vi erbjuder bra deals på produkter inom hälsa, skönhet och hemmet. I showerna demonstrerar vi produkterna och du har möjlighet att chatta och ställa frågor till våra showvärdar och experter. De är dina nya vänner och hjälper dig till bra köp.