Chandla ger dig bra erbjudanden och nya vänner

Det är med stolthet vi berättar om Chandla – Sveriges liveshopping kanal. Chandla är en utmanare som ruskar om din uppfattning om hur handel ska gå till.  

Se den senaste showen

  • Oh my god – Lyxkosmetik på REA!

    Visst har du också drömt om att få köpa dom där lyxiga skönhetsmärkena på REA?? Det brukar ju aldrig hända… Tills nu!!! Nu har du chansen att umgås med mig och handla till superpris. Delta i mobilen här på chandla.se, prata med mig chatten och köp med ett enkelt knapptryck på skärmen. Vi ses på onsdag / Olivia

    Inspelat 3 april, 2024 klockan 19:00

Erbjudandet går ut om 

dagar
timmar
minuter
sekunder

Kommande shower

  • Kärlekstips, trevligt umgänge och erbjudanden på skönhetsprodukter

    Vi har samlat på oss en hel del erfarenhet om kärlek och bjuder på bra tips och råd för att hitta och behålla kärleken. Dessutom ger vi superpriser på produkter vi valt ut bland de exklusivaste varumärkena inom skönhet. Sen drar vi såklart vinnaren i tävlingen på vår Instagram där du kan vinna parfym från Dolce & Gabbana. Delta i mobil eller dator. Prata med oss i chatten och köp produkter med ett enkelt knapptryck på skärmen Vi ses på onsdag! / Olivia och Jackie

    Sänds 17 april, 2024 klockan 19:00

Anmäl dig nu och bli en Chandla Friend!

Skriv in namn och din mailadress nedan så får då meddelande från oss direkt i din mailkorg när det är dags för livesändning på Chandla. 

Missa inte riktigt bra erbjudanden – anmäl dig nu och häng med oss!

Genom att trycka på knappen ”Skicka” så godkänner jag att ni får använda och spara mina uppgifter för utskick via e-mail. Du kan närsomhelst avregistrera dig.

Namn

E-post

Lämna följande fält tomt

Chandla ger dig bra erbjudanden och nya vänner

Sändningarna ser du i mobilen och på sikt dygnet runt. I våra livesändningar erbjuder vi bra kampanjer på produkter inom hälsa, skönhet, livsstil, hemmet och husdjur. I direktsändningarna demonstrerar vi produkterna och du har möjlighet att interagera och ställa frågor till våra programledare och experter. De är dina nya vänner och hjälper dig till bra köp.