Inspelade shower TEST

Här listas några utvalda inspelade shower du kan se i efterhand. Chatten och kampanjerna gäller bara under live. Se aktuell show på förstasidan och välkommen att delta.

  • Chandla klubb live DIF

    **PREMIÄR för Klubbl Live** Chandla i samarbete med Djurgården Hockey. På onsdag 15 maj 19:00 deltar du i mobilen på Klubb Live med Djurgården hockey. Prata i chatten, umgås med profiler och teamet på Dif hockey, lär dig mer om satsningen inför nästa säsong och köp utvalda DIF-merch med rabatt under showen.

    Inspelat 15 maj, 2024 klockan 19:00
  • Hejdå vinterhud, välkommen vårglow

    Jag har fått den fantastiska förmånen att erbjuda dig det franska hudvårdsmärket Patyka. Det är skönhetsprodukter som är innovativa, effektiva och vackra samtidigt som de är socialt ansvarstagande och miljövänliga.  Produkterna är på kampanj nu och dessutom skickar jag med en underbar handkräm om du köper två produkter. Kram! /Olivia

    Inspelat 8 maj, 2024 klockan 19:00

Du deltar i Chandla liveshopping i mobil eller dator. Vi erbjuder bra deals på produkter inom hälsa, skönhet och hemmet. I showerna demonstrerar vi produkterna och du har möjlighet att chatta och ställa frågor till våra showvärdar och experter. De är dina nya vänner och hjälper dig till bra köp.